Monday, April 11, 2016

PILING SO ASPUIRIN,MED I JOGURT

NAPRAVITE DOMAĆI PILING OD ASPIRINA: ELIMINIRAT ĆE SVE OŽILJKE, PJEGE,AKNE I BORE. VIDIT ĆETE REZULTATE ODMAH NAKON PRVOG NANOŠENJA!

z.jpg-13
Napravite Domaći piling Aspirin: To će eliminirati sve ožiljaka, Blemishes, akne i bore od kože. You Will obavještenja o rezultatima nakon prvog korištenja!
Trebalo bi uzeti dobru njegu naše kože, da naša koža izgleda mlada i lijepa. Trebalo bi koristiti domaći piling koji će vam pomoći da regenerirati vašu kožu i uklonite sve nečistoće i mrtve stanice kože od njega. Trebalo bi probati neke domaće metode piling, jer kozmetičke tretmane i proizvode može koštati mnogo novca, a ne sve to mogu priuštiti. U ovom članku ćemo vam pokazati kako da najmoćnijih domaći piling. Ovaj domaći piling je vrlo jednostavan i lak za napraviti, a to je od strane lako dostupni i jeftini sastojaka.
Svi znamo aspirin kao ublažavanje bolova, tako da obično koristimo kad imamo glavobolje. Ali, mnogi ljudi ne znaju da možete koristiti aspirin za mnoge različite stvari, kao što su kozmetički tretmani, jer će dati neke velike rezultate za zdravlje vaše kože. I da budem iskren, postoje mnogi kozmetički proizvodi koji sadrže aspirin. Aspirin sadrži octene i salicilna kiselina. Obojica imaju snažan anti-upalni, analgetik i antipiretik svojstva. Ona također sadrži beta-hidroksilne kiseline, koja je sastojak masti u vodi. Ovaj domaći piling će vam pomoći razjasniti mrlje, obnavlja kožu i uklonite sve mrtve stanice kože iz vaše kože.
Napravite Domaći piling Aspirin: To će eliminirati sve ožiljaka, Blemishes, akne i bore od kože. You Will obavještenja o rezultatima nakon prvog korištenja!
Evo što biste trebali znati, prije nego što se ovaj domaći piling:
Pobrinite se da to napraviti i koristiti ga noću, jer je vrlo jak tretman.
Ako vam je koža previše osetljiva, onda treba primijeniti malu količinu, samo da vidim kako koža reagira i izbjeći alergijsku reakciju.
Pobrinite se da primijeniti neke kreme za sunčanje na koži sljedećeg jutra, jer će vaša koža biti mnogo osjetljivija.
Napomena: ovo domaći piling je vrlo jednostavno i lako napraviti. Na vama je samo da pratite jednostavna uputstva. Evo što trebate učiniti:
Trebat će vam sljedeće sastojke:
5 aspirina
2 TBS. meda
1 TBS. običan jogurt
Uputstva:
Evo šta treba da uradi – prvo morate oprati lice hladnom vodom. Zatim, trebate potopiti mali krpu čistom vodom i stavite je u mikrovalnu za 30 sekundi. Zatim, potrebno je da uklonite ručnik iz mikrovalna pećnica, nanesite ga na lice za 10 minuta, tako da će pore otvaraju i maska ​​će raditi svoj put. Nakon toga, potrebno je da se osuši lice i primijeniti ovu masku. Pustite ga da radi 30 minuta. Nakon toga, morate oprati lice hladnom vodom i nanesite regenerator kože. Primetićete The Amazing efekti neposredno nakon prve upotrebe.
Podijelite sa prijateljima:

BE THE FIRST TO COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

No comments:

Post a Comment