Thursday, July 30, 2015

OTFRLANJE NA TATKOTO

Отфрлањето на неговиот татко
На рецепција: (едно момче од 6 години, тешка невротични нарушувања)
- Кој живееш со тоа?...
Продолжи со читање
Отвергая отца
На приеме: (мальчик 6 лет, тяжелое невротическое расстройство)
- С кем ты живешь?...
Види повеќе
  • Elisaveta Kikovic