Wednesday, April 27, 2016

BEJBISITING SERVIS


Ние знаеме колку на еден родител му е тешко да го остави детето на некој друг да се грижи за него. Затоа ние сме тука да им помогнеме на родителите да ја одберат дадилка која што ќе се вклопи во нивниот животен темпо.

Ние сме родители кои што работиме за родителите. Имаме високи очекувања за квалитет и особини коишто треба да ги има секоја дадилка која се грижи за Вашето најмило. Ние сакаме Вашето отсуствување од дома да биде без грижи и стрес.

+ 389 71 373 504

+ 389 23 126 194

No comments:

Post a Comment