Wednesday, September 5, 2012

EKO SEMEJSTVO - NAJKREATIVNA MAMA NA SVETU


  • 103

    Mesto za porodični vrt može se napraviti na veoma malom prostoru, pa čak i na terasi. Ako biste voleli da imate vaš paradajz ili salatu znajte da je potrebna samo volja. Pogledajte na koje sve načine se mogu organizovati mali a fantastični vrtovi i recite nam gde raste vaše povrće i voće?

    Čitaj dalje
  • Napravite bašte za vile i lutkice


    2 komentara
     130

    Posle ideja kako da budete kreativni sa kutijama izdvojili smo i ideje za pravjenje male bašte za sitne lutkice vašeg deteta. Bašticu možete smestiti u saksiju, gajbicu, kofu pa i stari lonac. Uz malo travice, kamenja i biljaka obezbedićete odličnu zabavu na otvorenom prostoru. Inspirišite se.

    Čitaj dalje
  • Kreativne ideje za reciklažu plastičnih flaša


    3 komentara
     186

    U reciklažu spada sve što može ponovo da se iskoristi a da se ne baci. Povedeni idejom da se trudimo da što manje bacamo, izdvojili smo nekoliko odličnih ideja za reciklažu plastičnih flaša. U galeriji ispod se inspirišite kako da od plastičnih flaša napravite nešto novo, smanjite smeće, sačuvate prirodu i usput i uštedite novac. Uključite i decu jer su aktivnosti jednostavne a mogu mnogo da nauče:

    Čitaj dalje
  • Kreativne ideje za reciklažu stakla


     62

    U reciklažu spada sve što može ponovo da se iskoristi a da se ne baci. Povedeni baš idejom da ne bacamo izdvojili smo nekoliko odličnih ideja za reciklažu stakla. Svako od nas ima prazne flaše, tegle, pregorele sijalice, razbijenu čašu. U galeriji ispod se inspirišite šta sve možete napraviti od staklenih predmeta.

    Čitaj dalje
  • Kreativne ideje za reciklažu drveta


     17

    U reciklažu spada sve što može ponovo da se iskoristi a da se ne baci. Povedeni baš idejom da ne bacamo izdvojili smo nekoliko odličnih ideja za reciklažu drveta. Mnogi od nas imaju ili stari drveni nameštaj ili drvene daske ili palete, na primer. U galeriji ispod se inspirišite šta sve možete napraviti od drvenih predmeta.

    Čitaj dalje
  • Eko saveti za vašu kuću


    1 komentar
     17

    Pokažite deci da i vi razmišljate zeleno uz nekoliko sasvim jednostavnih promena u kući. Misleći na vašu i našu planetu ne samo da čuvate energiju već smanjujete i račune osiguravajući istovremeno lep izgled za vaš dom.

    Čitaj dalje

No comments:

Post a Comment