Tuesday, March 3, 2015

PROBLEM GRADINKA - DOBRO E ILI LOSO VO NEA

Проблем градинка - добро или лошо, да се даде на детето или да не даде - порано или подоцна ќе има и во секое семејство. Итноста на проблемот е речиси независно од благосостојбата на семејството и на вработување на родителите, од кои секоја има свои искуства и неговите лични мислење за основаноста и demerits на згрижување објекти - тоа е официјално повика сите видови на различни градинките и детските градинки.
Без сомнение, донесувањето на одлуки на родителите е во голема мера определена со горенаведените лични искуства. Сепак, во градинка постојат некои многу дефинитивен добрите и лошите страни - не се дефинирани во однос на специфични мама и тато, но од гледна точка на науката, науката - педагогија, медицината, психологијата, социологијата.
Види денес "Училиште доктор Komarovsky е. Добар градинка" во 17:30

No comments:

Post a Comment