Sunday, March 8, 2015

PRIRODEN LEK ZA POKACEN SECER VO KRVTA

Природен лек за покачен шеќер во крвта

- Подготовка

Кога наодите се поразителни, а вашиот лекар ќе ве запраша дали сакате да започнете со инсулинска терапија или ќе се обидете со диета да го намалите шеќерот во крвта, вие размислете добро.
Многумина успеале да се излекуваат и да го одржуваат шеќерот во нормално ниво, применувајќи го овој природен лек:
Потребни состојки:
Еден корен рен, со средна големина (околу 20 см долг, 2 см широк)
Една главица лук
2 пива


1 / 2 Следна Страна >

No comments:

Post a Comment