Saturday, May 6, 2017

UREDUVANJE NA BALKON

15 ЗАЈАДЛИВ НАЧИНИ ДА ГО НАПРАВИТЕ МАЛ БАЛКОН ПО - ШАРМАНТЕН И ФУНКЦИОНАЛЕН

СО НЕКОЛКУ ЕДНОСТАВНИ ЧЕКОРИ МОЖЕ ДА СЕ ПРЕТВОРИ И МАЛ БАЛКОН ВО ПРИЈАТНА И КРА ...

2735
Одредување нема - убаво место од градината, на кој да уживате во утринското кафе, свежиот воздух и сонце. Кога зборуваме за градина, најверојатно првата асоцијација е со комфорни клупи, хамак, цвеќиња и зелена трева. За жал, не секој може да си дозволи ваква идила, но тоа не значи дека треба да се лишат од пријатните моменти надвор.
Со неколку едноставни чекори може да се претвори и мал балкон во пријатна и убава место, оаза за одмор и пријатни вечерни часови.

ВО СЛУЖБА НА ВАШИТЕ ПРОЕКТИ!

VsichkiUslugi.bg наоѓа наместо Вас точниот изведувач на Вашата услуга САМО со еден клик!

БАРАЈ УСЛУГИ

Барај 
Видете неколку идеи:
Украсете со камчиња
Комбајни камчиња и дрвен под, за да дадете бањата чувство. Опција е и да ги красат саксии.
цвеќе
Зелените растенија и цвеќиња се најдобрата декорации за мал балкон. Закачете кошеви, за да создаде вертикална градина, размислете за саксии на оградата, комбинирајте различни по големина и боја саксии.
Ги изберете функционални мебел


Ако имате мал балкон, тоа не значи дека не можете да го вклучите комфорни и удобни мебел. Постојат такви со интересен дизајн, кои совршено одговараат и на најмалото простор. Виткање маси и столици се многу функционални и корисни и можат да создадат Згодното простор за седење и да се восхитував на глетката.
СПОДЕЛИ:
 

No comments:

Post a Comment