Wednesday, May 3, 2017

IDEI.BG IDEI ZA DOM...GRADINKA I DRUGO...

градината

Шарени, свежи и refillable. Тоа се градината или балконот во нашиот дом. Без разлика дали живееме во куќа или стан, тие ни инспирира и ни повикуваат кон повеќе часови надвор. Затоа тука ви нудиме идеи за уредување, мебел и декорација на дворот и терасата, совети за поголема удобност и комфор во топлите денови и вечери. 

9 Хитрини кои секој градинар треба да знае

Без разлика дали сте искусен професионалец во областа на хортикултурата со завидна убав двор или ентузијаст кој се обидува да гледа некакви цвеќиња, но обично претрпува крах, постојат неколку едноставни начини со кои може да се претвори работата во градината во игра. Заедно со сите гени ...
ВИДИ УШТЕ

16 начини да го користите отпадот во градината

Секој ден фрли толку многу ѓубре, без дури да се втората мисла, дека голем дел од навидум непотребни нешта можат да најдат итро примена во градината. Од HouseBeautiful даваат вредни совети како да искористиме искршените саксии и шишиња, остатоци од плодовите старите Улеи ...
ВИДИ УШТЕ

Дизајн за малата градина

Mалката градина или тераса не значи дека треба да се лишат од стил и удобност. Да ја може да се покаже како предизвик, но со минимум средства и оригинални идеи лесно ќе се радувате на совршено оформени простори. Првото правило кое треба да се следат, е да користите Интел ...
ВИДИ УШТЕ

Итри декорации за градината со ... тегла

Сигурно сте затрупани со купишта тегли кои чекаат - добри времиња. Но надвор од нивната примена за зимнина или за складирање на зачини, се чини дека имаат и уште едно итри апликација - во градината. Со минимален напор може да се претвори навидум непотребни тегли во ...
ВИДИ УШТЕ

Буџетски идеи за градината

Градината ви изгледа малку позанемарена и има потреба од реновирање. Во екот на сезоната можеби не е времето да започнете сè од почеток, но има неколку лесни трикови со кои лесно ќе ја освежи. Ако оградата е избеляла или на дворот владее целосен хаос, а цвеќињата се е неред, не се потреб ...
ВИДИ УШТЕ

Како да восхитиме со малата градина

Ако сонувате за совршена градина, но немате доволно простор за да ја реализирате, размислете повторно. Клучот за спроведувањето се крие во најпаметните планирање на мебелот и зеленилото, без разлика дали користите саксии, тремоло или леи. Ако распореди растенијата едно до друго, беше ...
ВИДИ УШТЕ

Најдобрите бои за надворешни простор

Сакаме боите. Бидејќи нема повеќе - лесен и ефектен начин да промените просторот како со свежа боја. Ова важи дури и за местото надвор, што во принцип не боядиваме често. Ако имате еден викенд сепак може да го трансформирате лесно и да му дадете свеж изглед. Но, пред ...
ВИДИ УШТЕ

No comments:

Post a Comment