Wednesday, May 3, 2017

DEKORACIJA SO TEGLI ZA VASIOT DOM

ИТРИ ДЕКОРАЦИИ ЗА ГРАДИНАТА СО ... ТЕГЛА

НЕКА ГРАДИНАТА ВИ ЗАБЛЕСТИ

1028
Сигурно сте затрупани со купишта тегли кои чекаат - добри времиња. Но надвор од нивната примена за зимнина или за складирање на зачини, се чини дека имаат и уште едно итри апликација - во градината. Со минимален напор може да се претвори навидум непотребни тегли во одличен додаток, со кој ќе импресионира.
фенери

ВО СЛУЖБА НА ВАШИТЕ ПРОЕКТИ!

VsichkiUslugi.bg наоѓа наместо Вас точниот изведувач на Вашата услуга САМО со еден клик!

БАРАЈ УСЛУГИ

Барај 
Нема - лесен и оригинален начин да ја осветлите градината. Само стави во теглите чајни свеќи и ги запалив. Или закачете ги за по - голем ефект.
виси вазна
Со празниот тегла може да направите лесно виси вазна. Завиткајте околу грлото на тегла жица и закачете. Стави цвеќе и ќе имате убава декоративна вазичка.
Отвратителен за инсекти
Едно од најпознатите непријатни работи на летото се комарците. За да се заштитите од нив, направете средство со лимон масло и билки и ставете во тегла. Така не само што ќе го исфрлите инсектите, но и ќе се освежи воздухот.
Виси фенери за дрво
Наполнете ги теглите со грав на 1/3 и ставете мала свеќа. Завиткајте жица околу грлото и закачете за дрвото. Ефектот ќе биде уште - голем ако теглите се со различни бои.
светилка
Со оваа светилка дефинитивно ќе привлечете погледите. Прикачи сијалицата за тегла, во кој се ставиле фасонка и затворете.
Ознака за растенијата
Ако одгледувате зеленчук или билки, еве ефектен начин да ги индицирате. Така нема да се грижите дека ќе се измие натписот, ако падне ,.
мала градина
Со помош на теглите може да направите садници за зеленчукот или цвеќињата.

СПОДЕЛИ:
 

No comments:

Post a Comment