Thursday, December 22, 2016

SVADBATA NA MOJATA VNUKA MAJA BOZOVIC

нашата ќерка е свадба, честитки за маја и вики, ние ви ја посакувам сета среќа од овој свет! мама и тато

No comments:

Post a Comment