Friday, February 12, 2016

TRIKOVI ZA OTSTRANUVANJE NA SITE BOLKI VO GRBOT

OVIM TRIKOVIMA OTKLONIT ĆETE SVE BOLOVE U LEĐIMA!

Your ads will be inserted here by
Easy Plugin for AdSense.
Please go to the plugin admin page to
Paste your ad code OR
Suppress this ad slot.
OVIM TRIKOVIMA OTKLONIT ĆETE SVE BOLOVE U LEĐIMA!
Bol u leđima je vrlo česta pojava koja se može ublažiti primjenom terapije refleksologije.
Većina bolova u leđima je nespecifična i ne može se povezati s određenim događajem, kao što su ozljede.
Ova se vrsta bolova u leđima često pojavljuje sporadično.
Ali, bilo da je vaša bol u leđima povremena ili kronična, postoje tehnike refleksologije koje možete koristiti da biste postigli olakšanje, kako kratkoročno tako i dugoročno.
Metoda 1 – Refleksologija na stopalima
670px-Relieve-Back-Pain-Through-Reflexology-Step-1
Tretirajte bol donjeg dijela leđa masažom refleksnih točaka na stopalima, cijelog područja oko vaše pete i gležnja, kao i unutarnjeg ruba vašeg stopala – refleksne točaka vaše kralježnice nalaze se uzduž unutarnjeg ruba vašeg stopala. Bol u gornjem dijelu leđa tretira se masažim ili pritiskom na na refleksne točke za ramena i gornji dio leđa, koje se nalaze pri vrhu vaših stopala neposredno ispod baze nožnih prstiju.
Usmjerite svoju pažnju najprije na vratnu kralježnicu. Refleksne točke kralježnice slijede liniju unutarnjeg ruba vašeg stopala; ovi refleksne točke nisu na gazištu vašeg stopala
670px-Relieve-Back-Pain-Through-Reflexology-Step-2
Uhvatite svoje desno stopalo svojom lijevom rukom i koristite svoj desni palac kako biste tretirali reflekse kralježnice koje se nalaze uz unutarnji rub vašeg stopala, od vrha palca pa sve do gležnja.
Počevši na pete, pritišćite palcem čvrsto u kožu i krećite se tako cijelom dužinom vašeg stopala, kako biste bili sigurni da ste pritisnuli svaku refleksnu točku.
670px-Relieve-Back-Pain-Through-Reflexology-Step-3
Tretirajte svoj išijasni živac.
Your ads will be inserted here by
Easy Plugin for AdSense.
Please go to the plugin admin page to
Paste your ad code OR
Suppress this ad slot.
Refleksi za išijasni živac nalaze iza kosti gležnja i nastavljaju se u ravnoj liniji oko 10 cm. Išijas izaziva žestoku bol niz nogu, jer su živci komprimirani, a što se može dogoditi zbog niza čimbenika. Tretiranjem ove refleksne točke će poboljšati dotok krvi u tom području. Tretiranje refleksa išijasnog živca svaki dan nekoliko minuta je sjajan način da se spriječi bolno stanje išijasa.
Pobrinite se za bol u gornjem dijelu leđa primjenom refleksologije na točkama koje zu povezane s gornjim dijelom leđa i ramenima.
Pritiskajte palcem područje neposredno ispod baze nožnih prstiju, prvo pri dnu, a zatim na vrhu stopala.
Kada radite na tabanima, možete pritisnuti svoje prste duboko u te refleksa.
Refleksne točke za ramena i gornji dio leđa koje se nalaze na vrhovima stopala s gornje strane zahtijevaju nježniji dodir, jer je to područje više koščato i osjetljivije.
Metoda 2 – Refleksologija na rukama
670px-Relieve-Back-Pain-Through-Reflexology-Step-4
Koristite refleksologiju ruke, kad god je to prikladnije od primjene refleksologije stopala ili ako su vam stopala na bilo koji način ozlijeđena ili inficirana.
Tretirajte refleksne točke vaše kralježnice pritiskom palca duž vanjskog ruba dlana. Radite to na desnoj ruci, a zatim se prebacite na lijevu.
670px-Relieve-Back-Pain-Through-Reflexology-Step-5
Tretirajte reflekse koji odgovaraju vašim ramenima primjenom pritiska na područje neposredno ispod svog malog prsta, pri vrhu i niže prema dlanu.
Uvijek radite na refleksnim točkama na obje ruke; refleksi lijevog ramena su na dnu malog prsta lijeve ruke, a za desno rame na desnoj ruci.
atma.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

 (Required)
Proudly powered by WordPress   Premium Style Theme by www.gopiplus.com

No comments:

Post a Comment