Friday, August 12, 2016

Dieta na Zan Mitrev "SRECA. MK


ЗА СИТЕ КОИ САКААТ ДА СЛАБЕАТ: ОВА Е ДИЕТАТА НА ДР. ЖАН МИТРЕВ

ДИЕТА ЗА 15 ДЕНА  
Доручекот е ист во текот на 15 дена, а се состои од 1 овошје (портокал, круша, праска, диња, лубеница, не смее банана и грозје) двопек, шоља кафе или чај без шеќер.
1. ден
Ручек
1 портокал
1 варено јајце
1 канче кисело млеко
Вечера
2 домати или 2 дл. варени домати
2 варени јајца
1/2 главица зелена салата или краставица
2 двопек
2. ден
Ручек
1 портокал
1 варено јајце
1 канче кисело млеко
Вечера
125 гр.варено телешко месо
1 домат
1 портокал
1 двопек
1 шоља чај или кафе без шеќер

No comments:

Post a Comment