Monday, May 13, 2013

SOJUZ NA MATEMATICARI... NUMERUS


Дома

Сојуз на Математичари на Македонија
Резултати од републички натпревар 2013
Напишано од Administrator   
на 12.05.2013, во 11:01 ч.
Конечни резултати од XXXVIII Републички натпревар по математика за ученици од основно образование 2012/2013, одржан на 11.05.2013 година во ООУ„Блаже Конески“ - Велес:
Списокот на ученици, учесници на ЈММО - 2013.
LAST_UPDATED2
 
Резултати од меѓународниот натпревар КЕНГУР 2013
Напишано од Administrator   
на 03.05.2013, во 10:28 ч.

Неофицијални Резултати од МЕЃУНАРОДНИОТ НАТПРЕВАР КЕНГУР 2013

Основно образование:
Средно образование:
Приговори до 08.05.2013 година.
LAST_UPDATED2
 
Републички натпревар за основно образование 2013
Напишано од Administrator   
на 30.04.2013, во 01:12 ч.
Републичкиот натпревар за учениците од основно образование ќе се одржи на 11.05.2013 година (сабота) со почеток во 9 и 30 часот во ООУ „Блаже Конески“ - Велес.
Писмото со известувањето може да го сименте тука.
Агендата за текот на Републичкиот натпревар може да ја симнете тука.
LAST_UPDATED2
 
Регионален натпревар за основно образование 2012/2013
Напишано од Administrator   
на 10.04.2013, во 11:44 ч.
Конечни резултати од регионалниот натпревар 2012/2013 по одделенија:
Списокот на ученици учесници кои ќе учествуваат на Републичкиот натпревар за основно образование може да го симнете тука.
LAST_UPDATED2
 
Резултати од ММО 2013
Напишано од zoran   
на 09.04.2013, во 07:43 ч.
Резултати од ММО учебна 2012/2013 година
Конечните резултати од Македонската математичка олимпијада оджана на 6.04.2013 година (сабота) може да ги симнете тука.
LAST_UPDATED2
 
« ПочетокПред12345678910СледноКрај »
JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
Previous Next
Соопштение за наставниците и учениците
Почитувани,

За сите информации во врска со списанието Нумерус, можете да се обраќајте се на следната e-mail адреса: numerus@t-home.mk.
JMMO 2009

Јуниорска Македонска Математичка Олимпијада 2009

На 30 мај во просториите на Природно-математичкиот факултет во Скопје се одржа ЈММО2009 за ученици до 15,5 години. СММ честита на освојувачите на медали и пофалби и им посакува успех на учениците кои ќе учествуваат на Балканската јуниорска математичка олимпијата.
Ранг-листа
ММО 2009

МАКЕДОНСКА МАТЕМАТИЧКА ОЛИМПИЈАДА 2009

- за учениците од средното образование  -

Денес, на 11 април 2009 во просториите на Природно-математичкиот факултет во Скопје се одржа ММО-2009 за ученици од средното образование.
Републички натпревар 2009

Републички натпревар за средно образование 2009

На 14 март 2009 на Природно-математичкиот факултет во Скопје се одржа Републичкиот натпревар по математика за ученици од средните училишта.
Сојузот на математичарите на Македонија им честита на наградените и пофалените учесници и им посакува многу успех на учесниците на Македонската математичка олимпијада. 
Ранг-листи на учесниците
Резултати од регионалниот натпревар
Ранг-листи на учесниците на регионалниот натпревар за средно образование
Кенгур 2009
Меѓународниот математички натпревар Кенгур во 2009, ќе се одржи на 26 март 2009 година со почеток во 11 часот.
Категориите на натреварот се:
1 и 2 одделение од основно училиште
3 и 4 одделение од основно училиште
5 и 6 одделение од основно училиште
7 и 8 одделение од основно училиште
1 и 2 година од средно училиште
3 и 4 година од средно училиште

No comments:

Post a Comment