Tuesday, July 24, 2012

P0FALNICI NA KRAJU NASTAVNE GODINE - ZLATNA DJECA


11. 6. 2011.

Pohvalnice na kraju nastavne godine

Draga dječice, kraj nastavne godine je "pred vratima", a kako ste vi, ni malo ne sumnjam, bili vrlo marljivi u učenju i izvršavanju svakodnevnih školskih i drugih obveza, lijepo je da budete pohvaljeni... Zato sam vam napravila jednu Pohvalnicu kojom vas pohvaljujem za to i za sve dobro koje ste činili tijekom godine i ujedno vas pozivam da takvi uvijek ostanete. Samo isprintajte pohvalnicu, upišite svoje ime i zalijepite ju na kakvo zgodno mjesto... Možete ju u PDF formatu preuzetiOVDJE.

A lijepo je i da vas vaši učitelji/ice pohvale i tako vas potaknu da budete još bolji, ako možda i ne svakoga od vas za izvrstan uspjeh, ali onda zato što ste dobri prijatelji, marljivi, pošteni, dragi, zato što usrećujete mnoge oko sebe..., i zbog mnogih drugih razloga. Zato sam njima priredila nekoliko različitih Pohvalnica, unutar kojih bi mogli napisati upravo vaše ime i onaj osobni veličanstveni razlog zbog kojega ste baš tako posebni... Sigurna sam kako će mnogi od njih to učiniti i iskreno se nadam kako ćete i vi biti ti sretnici koji će dobiti to malo, ali slatko priznanje... (Pohvalnice se mogu u PDF formatu preuzeti OVDJE.)

Ali, važno je i da vi, draga dječice, znate biti zahvalni svojim učiteljima i vjeroučiteljima za sav njihov marljivi rad, jer su se cijele godine neumorno trudili puno vas toga naučiti i pomoći vam da danas-sutra postanete dobri i savjesni ljudi. Zato vas pozivam da i vi njima napravite Zahvalnice, a više o tome može vidjeti OVDJE.  

SMG

No comments:

Post a Comment